Magamról

Néhány éve még nem gondoltam, hogy a számítógépet használni fogom, azt meg végképp nem, hogy blogot is fogok írni. Két felnőtt lányom van, akik biztattak és sógornőm segített, hogy mindez létrejöjjön. Van egy aranyos, tüneményes, 9 és fél hónapos unokám, akivel nem egy városban lakom, így skype-on látom a mindennapjait. Már ezért is megérte, hogy ezzel a számítógépes világgal ismerkedem. Még meg kell említenem, hogy nagyon kedves barátaim, is unszoltak, hogy hozzak létre egy blogot, mutassam meg az alkotásaimat. Kicsit kérettem magam, hiszen, kevés az ismeretem, meg fényképezni sem tudok olyan jól, mint ezt látom a többi blogon. De igyekszem felnőni a feladathoz.

2012. február 28., kedd

Kötött babaruhák



Kötött babaruhák pici unokámnak. Ezeket akkor kötöttem, amikor még nem is tudtam, hogy fiú, vagy lány unokám lesz. Csak boldog voltam, hogy nagymama leszek!

1 megjegyzés:

  1. Kedves Zsóka!Nekem most lesz kisbabám és arra gondoltam az édesanyámmal hogy kötünk neki valami kis aranyosat!:) nagyon megtetszett amit az unokájának kötött kis pulcsi!meg szeretném kérdezni nem e tudná leírni nekem hogyan készítette:)?Válaszát előre is köszönöm!üdvözlettel Nikolett

    VálaszTörlés