Magamról

Néhány éve még nem gondoltam, hogy a számítógépet használni fogom, azt meg végképp nem, hogy blogot is fogok írni. Két felnőtt lányom van, akik biztattak és sógornőm segített, hogy mindez létrejöjjön. Van egy aranyos, tüneményes, 9 és fél hónapos unokám, akivel nem egy városban lakom, így skype-on látom a mindennapjait. Már ezért is megérte, hogy ezzel a számítógépes világgal ismerkedem. Még meg kell említenem, hogy nagyon kedves barátaim, is unszoltak, hogy hozzak létre egy blogot, mutassam meg az alkotásaimat. Kicsit kérettem magam, hiszen, kevés az ismeretem, meg fényképezni sem tudok olyan jól, mint ezt látom a többi blogon. De igyekszem felnőni a feladathoz.

2012. március 1., csütörtök

Bölcső, Zoknilényekkel
Unokánk születésére készülve, nézegettük a bölcsőket. Férjem nagyon szeret barkácsolni, már sokszor bizonyította, hogy tud is. Elhatározta, hogy saját kezűleg készíti el unokánk bölcsőjét.
Most már tudom, hogy jól is sikerült. Mire elkészült és itthon összeállította, már tele tudtam pakolni a lényekkel, ami nem mind az unokánknak készült, volt ebben rendelés, ajándék barátaink gyermekeinek, unokáinak,

1 megjegyzés: